Home>Næringsliv>Brekkebua på Sinnes åpnet igjen
Næringsliv Nyhet

Brekkebua på Sinnes åpnet igjen

Brekkebua på Sinnes er gjenåpnet. En institusjon. Siden Øystein Brekke stengte Brekkebua i 2010, har det vært en som har prøvd å drive stedet, men uten hell.  Nå har Eivind Klemetsen, Espen Bugge-Jensen og Ketil Sunde startet Brekkebua A.s.

  • Den første tiden blir det en del prøving og feiling av menyen og vareutvalget, før det setter seg, sier Espen Bugge-Jensen som er alene i Bua nå.
  • Vi ønsker å ha en fast meny og faste åpningstider. Det er viktig for kundene å vite at vi er der og hvilken mat de kan forvente.

De første dagene etter åpningen søndag har det godt unna på fish & chips, vårruller, hamburgere og pølser. Tradisjonelt, men godt mottatt blant de som har besøkt dem. Åpningstidene har de foreløpig ikke landet på, men i løpet av uken vil det ordne seg.

Forsidefoto: Brekkebua på Sinnes er åpnet igjen.

Espen Bugge-Jensen er foreløpig alene i Brekkebua.