Home>Nyhet>Julie Olsen ny løypesjef
Nyhet Turløyper

Julie Olsen ny løypesjef

Julie Olsen (23 ) fra Sandnes har denne uken startet som ny daglig leder i Sirdalløyper SA. 93 andeler har tegnet andelsinnskudd. Hun overtar etter Laila Helleberg som har bygget opp Løypeselskapet.

  • Jeg kommer til dekket bord. Nå gjelder det å utvikle aktivitetene på sommer- som vinterstid. Å få ansvaret er både spennende, utfordrende og lærerikt, sier Julie Olsen etter første arbeidsdag.

Julie gikk på skigymnaset på Hovden, deretter var det ett år på folkehøgskole, før hun studerte tre år i Sogndal. Dette resulterte i en bachelor i friluftsliv. Lærerikt og kjekt med all teorien, nå skal hun utføre dette i praksis.

Julie har i sin ungdom vært en aktiv alpinist. Hun var medlem av Sandnes Idrettslag, men ga seg med konkurranse etter skigymnaset. Toppturer og frikjøring på ski har lokket mer de siste årene.

Med 50 prosent stilling håper hun det blir anledning til å få dyrke denne hobbyen når hun er i Sirdal. Hun liker å være ute i friluft og har derfor søkt seg til denne utdannelsen og jobben. Andre som var kolleger tok gjerne pedagogikk og fortsatte i skolen, mens andre valgte å bli guider eller veiledere innenfor faget.

Forsidefoto: Julie Olsen ( 23 ) fra Sandnes er ny løypesjef.

Annonse

Julie Olsen overtar som løypesjef etter Laila Helleberg som har bygget opp selskapet.