Home>Leder>Kjekt at dere følger siden
Leder Nyhet

Kjekt at dere følger siden

Vi har nå holdt på i to uker med  Sirdalmedia.no, Facebook og Instagram. Nye medier for meg som har et liv med papir som bakgrunn. Det er gledelig at 400 følger siden på Facebook.  Over all forventning så raskt.

5.000 visninger av alle artikler, det gir en tydelig tilbakemelding at det er stort behov for nyheter i Sirdal. For fastboende og for hytteeiere.

Samferdsel har vært et sterkt fokus i starten. Turisttrafikken i sommer på Fv 45 har vært enorm gjennom Hunnedalen.  38.4 prosent trafikkøkning i juli er sterke tall. Det viser igjen  for de lokale butikkeierne. Joker Sinnes hadde i juli sin beste måned noensinne med 19 prosent økning til 5.5 millioner kroner i omsetning.

Kjekt at turistene legger igjen penger i dalen. Det er ønskelig for alle som driver innen servicenæringen. Men for å nå de målene er det åpent sju dager hos Joker Sinnes og nesten 0900 til 2100 hver dag. Imponerende.

Henrik Lilleheim som organiserer Kjerag-trafikken, håper og tror det kan bli sommerrekord med 85.000 besøkende dette året. Parkering og løypene er tilrettelagt for at det kan bli rekord. Været avgjør om det blir det.

Annonse

Når det startes et nytt nettsted, er det å håpe at følgerne tipser og informerer undertegnede om ting som skjer i dalen. Store som små ting er av interesse. Vil gjerne formidle de nære, unike og lokale sakene og den fortløpende nyhetsformidlingen. Hiv deg på. Ikke vær beskjeden.

Den kjappe kommunikasjonen er en utfordring for oss alle.  Jeg vil gjerne fronte det som skjer i Sirdal, positivt helst, men også negative ting som skjer.  Nettstedet skal gi et koldtbord, som det tilrettelegges og jobbes med.

Det vil heller ikke skade å få til et bedre samspill og samhandling mellom fastboende og hytteeierne. Oppfatningen av hva som er riktig og galt kan være mange. Bedre bakgrunn og mer informasjon kan være med på å øke forståelsen og å sette det hele inn i en sammenheng, for å dempe konflikter. Sirdal er en god kommune med romslig økonomi og mange tjenestetilbud.

La oss jobbe sammen for at Sirdal skal bli et enda bedre sted for friluftsinteresser. Fastboende utgjør 1.832 innbyggere, mens hytteeierne utgjør 4.500 enheter og 800 campingvogner.

Følg oss på Facebook, det gir oss tilbakemelding og  oppbakking som vi setter pris på. La oss holde følge videre.

 

Leif.Sirevaag@Sirdalmedia.no

90141946

 

Kontaktskjema for tips:

[contact-form to=»leif.sirevaag@sirdalmedia.no» subject=»Tips Sirdalmedia»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Melding» type=»textarea»][/contact-form]