Home>Meninger>Mine beste opplevelser i Sirdal
Meninger

Mine beste opplevelser i Sirdal

Av Marius Knutsen, 10 år, Stavanger

Jeg kan si at jeg har vært med på mye gøy i Sirdal, men disse var mine favoritter!

  • Bassenget på Sirdal høyfjellshotell. Bassenget er åpent for besøkende gjester (gratis) og får ikke-besøkende gjester (50 kr).Det er garderobe og badstue i tillegg.
  • Det finnes mange skitrekk men Ådneram-skitrekk er en av mine favoritter, den har mange løyper med korte og lange løyper for alle aldre. Den høyeste løypen er rundt 730 moh, og man må ta 2 trekk for å komme helt opp! 3 timer koster 300 for voksne og  240 for barn.
  • Sirdalsdagene er en veldig gøy festival for både unge og voksne, med konserter, klipping av sau, barneaktiviteter og et stort markedsplass! Neste Sirdalsdagene er 7-9 september! (2018)
  • Rebusløp er en gøyal løp der man kan vinne massevis av priser.Rebusløp er at det blir plassert noen poster. (ofte 8-10 poster) På postene er det kanskje 3-5 oppgaver som man må svare på, hvis man greier og svare rett på mange av oppgavene kan man vinne priser! Rebusløpet varer noen dager og kan være både vanskelige og enkle. Oppgavene kan handle om fra tre typer til barneshow karakterer!
  • Det er mange langrennsløyper i Sirdal men Forsbergløypa er  min favoritt. Den er 6,8 km og er rangert som middels nivå. Den er kjent for å være en bra familierenn. Når du kommer frem (kommer ann på hvilken vei du kommer fra) er det en kafe med f.eks lapper, vafler, brus og noen ganger kake.