Home>Kvæven>2.600 betalende på Sirdalsdagene
Kvæven Nyhet

2.600 betalende på Sirdalsdagene

  • 600 betalende tilskuere på lørdagens arrangement på Sirdalsdagene. Det var 2.000 færre enn fjoråret, sier Sølvi Mannsråk, prosjektleder for Sirdalsdagene. Dette var hennes sjette og siste arrangement som ansvarlig leder. Onsdag begynner hun i ny jobb.

Sølvi er svært godt fornøyd med at det kom så mange mennesker på konserten lørdag for å høre Sigvart Dagsland. Ellers var det varierende besøk og salg fra de enkelte utstillerne, men jevnt over godt fornøyd.

Åpningsdagen på fredag ble ødelagt av et forferdelig regnvær. 61.2 mm ble registrert på Sinnes.  Rune Bjerga trakk imidlertid nesten fullt hus i teltet fredagskvelden.  Også lørdag kveld var det fullt i teltet under dansen med dansebandet Åsmund Åmli.

Søndag var det heller spredt med folk på messa og da arrangementet gikk mot slutten kom Sinnes-sauene heim til Kvæven som annonsert.

Neste år vil det bli sauer inkludert i arrangementet, som vanlig. Da skal det feires at det er 30. år siden arrangement startet. Eneste de ikke får gjort noe med er været.

Foto: Strikkeprodukter som blir stilt ut for salg.

Annonse