Home>Front>Bra Sigvart Dagsland-konsert
Front Kvæven

Bra Sigvart Dagsland-konsert

 

 

 

 

 

 

 

  • Utstillerne gir jevnt over gode tilbakemeldinger. De minste har kost seg med aktivitetene. Det som imidlertid har gledet mest; det flotte været med solgløtt mesteparten av lørdagen, sier prosjektleder Sølvi Mannsråk for Sirdalsdagene.

Da Sigvart Dagsland opptrådte på ettermiddagen med sitt seksmannsorkester, var det flere tusen mennesker som hadde samlet seg i bakken. De storkoste seg i solsteiken. Sigvart var i godt slag og holdt på nesten i 90 minutter.

Han hadde både nye og gamle slagere. Men best tilbakemelding fra publikum fikk han ved å synge de gamle, gode og kjente melodiene. Da fikk han god stemning i ”bakken”.

Ellers var det en av de bedre Sirdalsdager. Gode og interessante utstillere. Masse aktiviteter for de minste, fra ponnyriding til trampoline med strikk.

Mattilbudene smakte, fra Sirdalsørret til lammesteik. Godt jobbet Sølvi med ditt siste arrangement som prosjektleder.

Bare så synd at værmeldingene sannsynligvis har skremt mange bort fra dalen denne helgen, sammen med fraværet av sauene. Litt uheldige omstendigheter har gjort at ikke alt gikk på skinner.  For fredagskvelden etter åpningen bøttet det ned med regn.

Annonse

At det er stor interesse for hyttebygging i Sirdal, viste de åtte firmaene som var med på dagene og hadde utstilling for å selge sine prosjekter. Det er første gang så mange firmaer har deltatt.

 

Foto: Flere tusen mennesker var til stede og hørte Sigvart Dagsland.

Sigvart Dagsland var i godt slag under konserten på Kvæven.

 

Trampoline med strikk var populært blant de minste.