Home>Nyhet>Påmelding til Sesilåmi begynner 1.oktober
Nyhet Sport

Påmelding til Sesilåmi begynner 1.oktober

Neste mandag, 1.oktober, starter påmeldingen til vinterens Sesilåmi, som går av stabelen lørdag 9. mars. Til årets renn var det 1.019 påmeldte, men daglig leder Ørjan Ravndal, håper på 1.200 deltakere denne sesongen. Til Minilåmi var det 220 deltakere i år, mens en dette året håper på 250 deltakere til vinteren.

  • Vi har en ”early bird” påmelding med 680 kroner fram til 1. desember. Ordinær pris er 200 kroner dyrere, sier Ravndal.

I det siste rennet var det en trim-klasse, uten tidtaking. Den viste seg å være svært populær og i år vil en utvide denne klassen.

For de som sikter på å slå løyperekordene, så er de fra 2007. Da var det gnistrende føreforhold og Svein Tore Sinnes fra Tonstad gikk de 53 kilometerne på 2.13.12. Jorunn Øye fra Sauda satte også rekord i kvinneklassen med 2.39.49.

Da er det bare å legge seg i trening. Er du blant de tidlig påmeldte, er det muligheter for å vinne et par ski gode.

Foto: Målområdet for Sesilåmi er Sinnes skole.

Annonse