Home>Nyhet>”Skijakten” ny vinteraktivitet i løypene
Nyhet Turløyper

”Skijakten” ny vinteraktivitet i løypene

 

  • Om sommeren er det Fjelljegeren som lokker hytteturistene til å nå 15 fjelltopper. Nå vil vi forsøke å aktivisere turistene med ”Skijakten” vinterstid. Det betyr at vi vil legge ut minimum 10 poster i de forskjellige skiløypene, sier Julie Olsen, daglig leder i Sirdalsløyper SA.
  • Målet er selvsagt å få flere ut på ski. I nye løyper og på nye steder. Postene vil bli lagt ut i de forskjellige skiløypene, fra Ådneram til Vi ønsker at turistene skal oppleve nye og spennende områder, fortsetter Julie Olsen.

”Skijakten” arrangeres av Sirdalsløyper sammen med Sirdalsferie. Postene vil bli tegnet inn på et løypekart og ved hver post må du stemple det på ditt kart.  100 kroner koster det å delta pr person og alle som deltar får medalje. I tillegg trekkes en hovedpremie som er ett par felleski.

Den nye aktiviteten starter så snart det blir snø og varer hele sesongen. Julie Olsen håper denne aktiviteten vil bli godt mottatt. Å spre postene er bevisst for å få turistene til å velge nye løyper og nye mål for dagsturen.