Home>Nyhet>Veldig vått i august
Nyhet Været

Veldig vått i august

August ble en veldig våt måned med svært mye nedbør. 432.6 mm ble sluttresultatet ved Sinnes målestasjon. Mot normalt 113.0 mm. Onsdag (29.8) ble den tøffeste dagen med hele 62.5 med mer. Da silregnet det fra morgenen til seine kvelden.

En annen helg det auste ned med nedbør var fra torsdag 16.august til søndag kveld 19. August. Da kom det hele 171.0 mm.

At det er blitt mer haustlig, merkes også på temperaturen. Den har falt mange grader den siste måneden. Snittemperaturen var 11.1 grader, 0.2 under normalen. Den varmeste dagen ble målt 14.august med 19.8 grader. En uke senere var den laveste målingen med 2.0 grader.

Heiegjeterne som samlet sau denne uken, kunne mandag melde om snøslaps i høyden. Og i morges ble det registrert 2.4 grader på Sinnes.

Foto: Målestasjonen på Sinnes har registrert mye nedbør i august.

Annonse

Selv om det er mye nedbør i august, viser det lite igjen i bassengene.