Home>Nyhet>Hyttemessa på Sinnes neste lørdag
Nyhet

Hyttemessa på Sinnes neste lørdag

 

 

 

 

 

 

 

  • Da Tor Sigve Vik i Sinneshyttå startet med Hyttemessa for sju år siden var det ment å være en aktivitet i høstferien, med skyting, hesteridning og lignende. Nå har det eskalert og hele 30 utstillere er med på årets messe, sier prosjektleder Solveig Marie Ådneram om hyttemessa som arrangeres lørdag 13.oktober kl 1100 – 1600.

Utstillerne er hytterelaterte, men i tillegg deltar Smak i Sirdal, grillmat selges av Sirdal skilag,  Kraftkoret fra Tonstad deltar, opplæring i rulleski av Sirdal videregående skole, ponniridning, prøve av gravemaskinkjøring og skyting på blink.

Solveig Marie henstiller til publikum om å gå inn hovedinngangen siden tråkket fra Øynå blir avstengt på grunn av skytekonkurranse i den enden av plassen.

Parkeringsplasser er det heller ikke flust med i området, det kan derfor være greit å tenke alternativt hvordan man skal ta seg fram.

Hyttemessa er en plass å treffes, og hvor en får siste nytt innen hytter og hytteinnredning. Flere leverandører deltar og du får også tips om utstyr til innen- og utendørs bruk.

 

Foto: Prosjektleder Solveig Marie Ådneram.

Annonse