Home>Ukategorisert>Champagnelunsj og nyttårsbuffet
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BLOGG SM 2018:2018-12-26 13.21.00.jpg
Ukategorisert

Champagnelunsj og nyttårsbuffet

På mandag eller nyttårsaften er det muligheter for både champagnelunsj og nyttårsbuffet seinere på dagen.

Sirdal Høyfjellshotel har champagnelunsj nyttårsaften fra klokka 1200 – 1400. Om kvelden er det nyttårsbuffet fra klokka 1700. Hotellet arrangerer også fyrverkeri for barn klokka 1800, mens det blir nytt fyrverkeri ved midtnatt, opplyser Eirik Alexander Petersen, daglig leder ved Høyfjellshotellet. Om kvelden underholder også trubadur Ingvald Alvsleike.

Tarjei Sporastøyl ved Sirdal Skisenter har nyttårsarrangement i restauranten Kjerag Lodge. Da blir det nyttårsbuffet fra klokka 1700-2000, mens det blir nyttårsfest fra klokka 2100 – 0200, der det er 20 års aldersgrense.

Påmelding til arrangementene vil være en fordel.

Sirdal Fjellstue har hatt bra besøk i romjulen, tross alkoholfri servering. På nyttårsaften er det åpent klokka 1300-2000.

Annonse

Søndag er det Nissejakt på Kvæven for barn. Arrangementet er mellom klokka 1630 – 1830. I år er det syv nisser som har plassert seg rundt på området rundt Sirdal Fjellmuseum. Faklene tennes, og viser løypa. Påmelding og start ved personalinngangen på Kvæven infosenter. Alle som melder seg på, får en «billett» og en pose til å ha nissepakkene i. Hver nisse vil be barna om en liten tjeneste, og som takk får de litt belønning.

Salg av grøt, saft og kaffe i våningshuset på bygdetunet.

Foto: Tarjei Sporastøyl har nyttårsbuffet og nyttårsfest i restauranten Kjerag Lodge.