Home>Nyhet>Gunn Rita vil ha Sirdal på sykkelkartet
Nyhet Sport

Gunn Rita vil ha Sirdal på sykkelkartet

  • Jeg har en del tanker og drømmer om å få Sirdal på sykkelkartet med en sykkelløype, sier Gunn Rita Dahle Flesjå som har etablert seg i ny hytte på Brendeheia. I september overrakte hun mannen Kenneth en ny Sinneshytte til hans 40 års dag.

Gunn Rita har en del ideer om hvordan en rundbaneløype på 20 – 30 kilometer bør bli. Løypa bør være familievennlig og på lavterskelnivå.

  • Får vi til en slik løype, kan vi arrangere sykkelmaraton og kjøre den to eller tre ganger, sier Gunn Rita.

Tenk folkehelse. Kom i form med sykkel og få opp adrenalin-kikket. Her gjelder det å holde seg i god form. Som ny hytteeier skurrer det for familien Flesjå at det er så lite folk i hyttene i sommerhalvåret. Aktiviteter må legges til rette og sykkelløype kan være et godt alternativ.

Hun viser til Trysil hvor det har slått godt an med forskjellige sykkelaktiviteter. Der har besøket øket med 30 prosent.

  • Mulighetene er mange. Nå får vi tenke litt på løypealternativ, før vi tar et møte med kommunens representanter, sier Gunn Rita som koser seg i hytta. Hun har vært i akebakken i dag og nå gleder hun seg til romjulen og mye folk i hyttene.

Foto: Gunn Rita Dahle Flesjå vil ha Sirdal på sykkelkartet.