Home>Hytter>Kvadratmeterpris på over 50.000 kroner
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BLOGG SM 2018:2018-12-14 14.03.41.jpg
Hytter Nyhet

Kvadratmeterpris på over 50.000 kroner

En leilighet i Sinnes Panorama ble denne uken solgt for over 3.7 millioner kroner. DnB Eiendom hadde lagt ut leiligheten på Finn 7. desember for 3.550.000 kroner. Leiligheten var på 73 kvadratmeter og inneholdt tre soverom. Selger vil ikke røpe det siste budet. Det betyr en kvadratmeterpris på over 50.000 kroner.

  • Dette er en superbeliggenhet og riften etter leiligheter her er meget stor for tiden, sier Øyvind Ådneram, hovedansvarlig for salg av brukthytter og leiligheter for DnB i Sirdal.

Ådneram forteller at det ikke gikk mer enn fem dager før salget var unnagjort. En del leiligheter blir også solgt før den kommer ut på markedet.

Selv om kvadratmeterprisen er høy i dette tilfellet, ble det tidligere i høst solgt en hytte i Tjørhomfjellet hvor prisen var mellom 60.000 og 70.000 kroner pr kvadratmeter. Denne hytta lå ”midt i” alpinbakken.

  • Leilighetsmarkedet er ”varmt” for tiden, innrømmer Dan Chruickshank hos Eiendomsmegler 1. – Etterspørselen er stor, enten det gjelder små eller store leiligheter. Markedet har snudd og interessen er stor for denne type leiligheter i Sirdal. Markedet for leiligheter er begrenset, derfor stor interesse.

Rask tilgang til Sirdal gjør at dette markedet er spesielt bra for tiden. Det gjelder både hytter og leiligheter. Beliggenhet har derfor stor betydning. Eiendomsmegler 1 har solgt til sammen ca 30 hytter og leiligheter denne høsten. I tillegg kommer nye prosjekter, der er EM1 ansvarlig for salg av både Sinneshyttå og Solhytten.

Foto: Sinnes Panorama er et attraktivt leilighetskompleks der prisen nå er kommet over 50.000 kroner pr kvadratmeter.

Annonse