Home>Kommunen>Næringspolitikk opptar Isak A. Liland
Kommunen Nyhet

Næringspolitikk opptar Isak A. Liland

  • Næringspolitikk er det som ligger mitt hjerte nærmest. Blir jeg valgt inn i kommunestyret vil jeg ta fatt i ledelseskulturen og økonomistyringen spesielt, sier Isak A. Liland, som er valgt til Høyres ordførerkandidat i Sirdal.

Høyre har hatt årsmøte og valgte der Liland som deres fremste kandidat. Resten av listen til kommunevalget skal være klar i begynnelsen av februar.

56-åringen har i alle år vært opptatt av næringspolitikk. Han startet karrieren som ansatt ved Sirdal ligningskontor, før han ble ligningssjef i Hægebostad. Siden har han 30 års erfaring som gründer, fra privat næringsliv, småkraftbransjen og offentlig forvaltning.

Han har tre perioder i kommunestyret fra før. En for Høyre, en for Senterpartiet og en for Bygdelista.

  • Vi har det godt i Sirdal, da kan vi ikke legge opp 2019-budsjettet med minus-resultat. Sterke avvik i forhold til Samfunnsdelen kan vi ikke leve med. Det gir et feil omdømme. Fokus må komme på inntektene og tilpasse kostnadene deretter, sier Isak A. Liland som håper sammenslåingen med Bygdelista går i orden.

På årsmøtet ble Lars Enok Wang gjenvalgt til leder for Sirdal Høyre.

Foto: Isak A. Liland er Høyres ordførerkandidat.

Annonse