Home>Front>630 påmeldt til Sesilåmi
Front Sport Turløyper

630 påmeldt til Sesilåmi

  • 630 deltakere er påmeldt til årets Sesilåmi, skirennet fra Brokke til Sinnes lørdag 9. mars, sier rennleder Ørjan Ravndal. – Det er 130 flere deltakere enn på samme tid i fjor. Vi har et ambisiøst mål om å nå 1.500 deltakere.

Ravndal beklager at treningsforholdene for langrenn ikke har vært de beste denne vinteren. Han håper imidlertid at det vil bedre seg med det første, slik at renndeltakerne får en del kilometer som treningsgrunnlag.

  • I år er det inngått samarbeid med Nordsjørittet og for de som deltar i begge rittene, bli det ”Ski og sykkel dobbelen,” sier Ravndal og legger til at Nordsjørittet arrangeres 15. juni. I fjor var det 5.000 deltakere der.
  • Vi håper mange vil ta det som en av årets utfordringer å fullføre begge disse styrkeprøvene. Det vil bli en egen resultatliste for dobbelen og premie til alle som fullfører begge. I tillegg kåres det fire vinnere: En i herreklasse, dameklasse, junior jenter og junior gutter. Det er Nordsjørittets originale distanse – 90 km – som er gjeldende i denne konkurransen, legger Ravndal til.

www.sesilami.no

www.nordsjorittet.no