Home>Nyhet>Muligheter for langrenn
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BLOGG SM 2018:2019-01-03 13.08.53.jpg
Nyhet Skiløyper

Muligheter for langrenn

For de som har tenkt seg til fjells på dagstur eller hytta til helgen, er det mulig for å gå langrenn. Forholdene er best for de som liker skøyting. Brøytemannskapene sliter med å lage spor i de isete forholdene.

Best forhold finner vi på Degveien og øvre del av Hønedalen. Mellom Haugen og Kvæven er det isete og ikke lett å gå langrenn.

Wilhelm Gjerstad forteller at det har vært rånekjøring i skiløypen til Degdammen. – Resultatet er at forholdene, som er utfordrende nok i utgangspunktet, er blitt vanskeligere.

Torsdag morgen var det ni minusgrader, men til helgen er det meldt høyere temperatur og i hele helgen forventes det plussgrader.

Ånen Ådneram melder at det i Ådneram-området, er muligheter for å gå en tre kilometers løype ved Svartevassdammen. Der er det både spor og muligheter for skøyting. Også løypa på Lyseveien er de siste dagene blitt noe isete.

Annonse

Alpinanleggene melder om gode forhold og det er ikke de store endringer siden jule- og nyttårshelgen. Kunstsnøen holder seg bra i varierende temperaturer.

Foto: Det var ikke mange på tur innover Degveien torsdag i det fine vinterværet.