Home>Alpint>Ruskevær, blåst og snøvær, bedre til helgen
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-01-31 15.13.51.png
Alpint Front Skiløyper

Ruskevær, blåst og snøvær, bedre til helgen

Den sterke austavinden ( 7 – 9 m/s) sammen med snøvær torsdag ettermiddag/kveld, skaper usikkerhet omkring skiløyper og alpinbakker. Vinden skal imidlertid løye til helgen, så det ser bedre ut med lite vind, men 6-8 minus på lørdag.

Ånen Ådneram melder fra Ådneram at det er for lite snø til å kjøre opp Suleskard-løypa, inn Flatstøldalen er det heller ikke mer enn det bør være, men det er løyper her. Løypene til Sirekrok og Grydalen er greie.

Sirdal Skiløyper melder om samme løypeforhold som sist helg. Langedalen i Forsbergløypa er ikke oppkjørt på grunn av store steiner. Fiskebudalen sliter også med lite snø på toppen. Ellers er det tålig greie forhold.

Ådneram Skitrekk melder om gode forhold og kjøring helt til topps. Fidjeland Skitrekk er imidlertid usikre om det øverste trekket vil gå. Torbjørn Tjensvold vil se utviklingen an fram til lørdag morgen hvordan forholdene blir.

Sirdal Skisenter melder at storslalåmbakken i Ålsheia blir tatt i bruk til helgen. Der skal det imidlertid være konkurranse, så bakken vil bare være åpen i perioder. Ellers er det Huldreheimen, stolheisen og Ålsheia som er åpen.

Annonse

Det er vinterføre på veiene, det betyr snø og isdekke samt glatte partier enkelte plasser. Gode dekk er påkrevd på dette føre.

Foto: Lite skiløpere i løypene torsdag, her har vi knipset en skiløper med hund på vei fra Deg via Kvæven til Haugen.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-01-31 14.17.15.jpg

Det blåste og snødde bra på Kvæven torsdag ettermiddag.