Home>Samferdsel>Stengt mellom Ålgård og Oltedal
Samferdsel

Stengt mellom Ålgård og Oltedal

Veien mellom Ålgård og Oltedal, eller fylkesvei 45, vil fortsatt være stengt. Arbeidet med å sikre veien etter at det kom ned 500 kubikkmeter eller 1.350 tonn med steinmasser kom ned onsdag, tar lenger tid enn planlagt.

Prosjektleder Truls Kolnes i Statens Vegvesen opplyser til avisen Agder at det vil ta lenger tid å rydde, rense og spyle fjellsiden enn beregnet.

Den oppsatte tidsfristen med åpning av fylkesveien fredag klokka 1200, holder ikke. Derfor jobbes det med at veien kan åpnes igjen i løpet av helgen, fortrinnsvis søndag slik at helgetrafikken fra Sirdal kan gå denne veien.

De som skal kjøre til Oltedal, Dirdal, Gilja, Byrkjedal og Sirdal fredag og lørdag, bør kjøre via Sviland på fylkesvei 315 Søredalen og fylkesvei 508 over Seldalsheia til Oltedal, eller motsatt hvis du kommer ovenfra. Du kan selvsagt også benytte deg av fylkesvei 503 fra Byrkjedal gjennom Gloppedalsura og til Vikeså.

Foto: Steinblokka kom trygt ned på ”grusputa” som var lagt på fylkesvei 45. Foto: Agnes Haker.

Annonse