Home>Alpint>Bra langrennsføre og tåke i alpinbakken
Alpint Nyhet Skiløyper

Bra langrennsføre og tåke i alpinbakken

Etter en natt med to minusgrader, var det bra føre og gode forhold i langrennssporene lørdag. Føret var litt skarpt fra morgenen av, men det bedret seg utover dagen. Tåken som lå over dalen, medførte dårlig sikt i alpinbakkene, spesielt i Tjørhomfjellet og Ålsheia .

Etter å ha tatt stolheisen opp i Tjørhomfjellet, var det sol og fine forhold på toppen. Tåken lå tett nedover dalen.

Tråkkemaskinene har kjørt til Storeknut og Finnstølløypa. I Forsbergløypa blir ikke Langedalen kjørt, fordi det er for lite snø i bekken. Fåråsen er også fin, men ikke fra brua og ned til krysset til Tjørhom.

Nesedalen og Sesilåmitrasèen blir nok ikke kjørt hver dag, for å spare på snøen. Fint i Hønedalen. Det er kjørt inn til Ågnhedleren, men det er ikke sikkert en kan kjøre i hele vinterferien her heller.

Det er bløtt på Tjørhom og opp til Fåråsen og Solheim. Prøver å dosere på den snøen en kan, men setter ikke spor alle plasser her. Fint fra Flesebekk og inn til Donsen og Haugevatn. Det er utfordrende med bekker og myrer i Fiskebudalen.

Annonse

På Sinnesvatnet og Beinesvatnet er det mye overvann så det anbefales ikke å gå her.

Foto: Hedda og Frida på toppen av Tjørhomfjellet i solskinn.