Home>Alpint>Gamle klippekort erstattes
Alpint Nyhet

Gamle klippekort erstattes

Etter at Sirdal Skisenter skiftet datasystem i høst, har det vært stor misnøye og mye irritasjon fra brukerne. Spesielt de som hadde kjøpt klippekort i fjor med lovnad om at dette også kunne benyttes i inneværende sesong.

Flere har fått avslag når de gikk til kassen for å få klippene overført til nytt datakort.

Skisenteret kan dessverre ikke lese av de gamle kortene fra Skidata. Tarjei Sporastøyl, daglig leder i Sirdal Skisenter, sier at de som har klippekort fra i fjor kan komme til kassen så vil de løse saken slik at det blir overført klipp til det nye systemet, Axess.

Axess er et system som de fleste alpinanlegg i Norge benytter seg av. Sporastøyl føler det er et bedre og sikrere system. Da kan du bestille skiutleie på internett og du kan også kjøpe billetter på forhånd via nettet. Det er rimeligere å kjøpe på nett enn å gå via kassen.

Sporastøyl beklager den irritasjon dette har medført for kundene og håper at de nå har funnet en tilfredsstillende løsning. Sporastøyl opplyser samtidig at alle kort blir avsluttet ved sesongslutt og kan dermed ikke overføres til neste sesong hvis de har noe igjen.

Annonse