Home>Nyhet>Kveldskjøring for tråkkemaskinene
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Camera Uploads:2019-02-24 21.55.06.jpg
Nyhet Skiløyper

Kveldskjøring for tråkkemaskinene

Etter at det ble så mye mildvær og slush i løypene søndag ettermiddag, fant Åge Haugen og hans mannskap det best å kjøre tråkkemaskinene seint søndag kveld. Maskinen passerte vår hytte ved 21.45-tiden.

Søndag gikk gradestokken rett under null og natt til mandag er det meldt om minusgrader. Derfor er det best å preparere løypene før det fryser på. Fåråsen ble også kjørt, men ikke fra brua og ned til krysset til Tjørhom.

Tråkkemaskinene kjørte Forsbergløypa, men ikke Langedalen. Den kjørte opp til Storeknut og snudde der. Videre ble det kjørt Finnstølløypa gjennom Urdalskaret.

Nesedalen og Sesilåmitraséen ble også kjørt sammen med Hønedalen. Så ble det kjørt et lite stykke innover mot Ågnhedleren.

Det er bløtt på Tjørhom og opp til Fåråsen og Solheim. Prøver å dosere på den snøen en kan, men setter ikke spor alle plasser her. Fint fra Flesebekk og inn til Donsen og Haugevatn. Det er utfordrende med bekker og myrer i Fiskebudalen.

Annonse

På Sinnesvatnet og Beinesvatnet er det mye overvann så det anbefales ikke å gå her.

Foto: Tre tråkkemaskiner og en scooter var ute og kjørte løyper søndag kveld.