Home>Front>Mykt i alpinbakkene etter mildværet
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-02-02 15.16.49.jpg
Front

Mykt i alpinbakkene etter mildværet

  • Mildværet som kom til Sirdal onsdag er ikke noe gøy. Det medfører myk snø i alpinbakkene, forteller Tarjei Sporastøyl, daglig leder i Sirdal Skisenter.

Torsdag fortsatte med fem-seks plussgrader og tåke. Brøytebilene har også knekt isen på veiene sammen med mildværet og det var svart asfalt helt opp til Sinnes da vi kjørte torsdag ettermiddag.

Værutsiktene er gode for fredag med sol og plussgrader, ifølge Yr. Resten av helgen og neste uke ser ut til å bli grå og overskyet med plussgrader. Noe snø eller nedbør er ikke i vente.

”Blå” løype fra stolheisen og ”hytteløypa” er klargjort denne uka. Nystøl er klargjort, men Sporastøyl vil se det an et døgn til om det blir brukbare forhold i Tjørhomfjellet.

Torbjørn Tjensvold i Fidjeland Skitrekk melder om myke forhold nederst i bakken og nysnø på toppen av trekket. Det samme kan Ånen Ådneram fra Ådneram Skitrekk melde.

Alle langrenns-løypene i Ådneram er nå klargjort. Litt overvann på to-tre centimeter noen steder, mens ellers er det greie forhold.

Annonse

Foto: Skiløypene er klargjort for helgen.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-02-02 14.34.49.jpg

På Kvæven kommer mange for å spise lunsj lørdag og søndag. Kanskje et skistativ burde vært satt opp på utsiden ?