Home>Front>Sprek femtenåring i Ådneram
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-02-26 12.31.36.jpg
Front Nyhet

Sprek femtenåring i Ådneram

  • Å ha en nærbutikk her oppe i Ådneram er meget viktig for miljøet. Her er det alltid hyggelig å handle, sier Elisabeth Tollagsen som kommer for å feire 15-åringen og få marsipankake og kaffe.

Anne May Sirekrok, daglig leder av Nærbutikken, forteller at de startet i det små, 26. februar 2004. I Ådneram bor det omkring 30 personer, men folketallet økes i helger og ferier når 400 hytter i Suleskard og Ådneram får besøk av eierne.

Feriemåneden juli er også en god måned for butikken med alle turistene som kommer forbi og skal til Kjerag på besøk. Det merkes godt i kassen, sier Anne May og legger til at årsomsetningen begynner å nærme seg 11 millioner kroner.

  • Fjorårets påske var den beste vi har hatt noensinne. Starten på dette året har vært dårligere enn tidligere januar. Vinterferien har startet bra, så med dette ”påskeværet” håper jeg det blir en god uke, sier daglig leder.

Hytteturistene følger vanlig opplegg med å kjøpe pølser og grillmat i dette været. Ellers er taco på fredager og biff på lørdager in. Sånn er det hele året.

Ferietider byr også på mye baking og denne uken må vi regne med mye bollebaking på grunn av fastelavn kommende søndag.

Anne May gleder seg også over at butikken ble nærbutikk for tre år siden. Å være medlem av Norgesgruppen og Jokerkjeden gir mange gode innkjøp og gode tilbud til kundene våre.

Annonse

Butikken eies av Anne May og Geir Terje Sirekrok, Perny og John Haugen og Velaug og Ånen Ådneram.

Eierne har en drøm, sammen med Favoritthytten som eier lokalene, at framtidens butikk bygges i krysset der veien kommer ned fra Suleskard. Arild Braut i Favoritthytten håper drømmen kan gå i oppfyllelse snart.

Foto: Solveig Marie Ådneram serverer kake til de mange frammøtte.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-02-26 11.58.38.jpg

Seks marsipankaker var klar til kundene.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-02-26 12.39.11.jpg

Herlig med denne nærbutikken i Ådneram, synes Hanne Brit Gimnes( fra venstre), Inge Brun Henriksen, Jens Anton Gimnes, Elisabeth Tollagsen sammen med daglig leder, Anne May Sirekrok.