Home>Nyhet>Stavangerkameratene kommer
Nyhet

Stavangerkameratene kommer

  • Stavangerkameratene kommer til Sirdalsdagene. Nå er kontrakten signert og vi har også fått lovnad på utvidet scene for å kunne få plass til alt utstyret, sier en glad Ellen Veila, prosjektleder for Sirdalsdagene.

Sirdalsdagene arrangeres i helgen 30. august til 1. september. Stavangerkameratene blir hovedattraksjonen på lørdag ettermiddag. I år er det 30. gang Sirdalsdagene skal arrangeres.

Hele programmet er ikke 100 prosent fastsatt enda, men Kristian Arntsen blir sentral i flere roller. Sauesankingen vil komme som normalt på fredagskvelden, men kanskje kan vi få til en overføring på storskjerm som viser sauene under veis, sier Ellen Veila. En ide vi jobber med.

Torbjørg Haugen skal servere komle og andre saueretter i mat-teltet, sammen med Sirdal Høyfjellshotell. Trolljegeren skal lage hinderløype og klatrevegg for barna.

Foto: Stavangerkameratene kommer til Sirdalsdagene.