Hjem>Nyhet>82 påmeldt til ”Trolljeger Vinter Sirdal”

82 påmeldt til ”Trolljeger Vinter Sirdal”

82 deltakere er på meldt til ”Trolljeger Vinter Sirdal” som skal arrangeres for første gang lørdag 30. mars i Ålsheia. Du har fortsatt mulighet til å melde deg på innen lørdag 16. mars. Aller siste påmelding kan skje selve løpsdagen.

Deltakerne skal løpe i snøen og passere tøffe hinder underveis, to runder på til sammen fem kilometer. Deltakeravgiften er satt til 550 kroner.

  • En krevende og tøff gjennomkjøring. Det er første gang vi skal arrangere hinderløp på vinteren, sier Paal Refsland, eier og daglig leder for Trolljeger AS som holder til på Foss Eikeland i Sandnes.

Løypa blir krevende, den vil være på 900 høydemeter. Ålsheia opp og ned med hinder og oppløp på sletta nedenfor alpinbakken. Refsland regner med at det blir ganske tungt å løpe i snøen, nesten som å løpe i sand. I tillegg kan det være kaldt på denne tiden av året.

  • Riggingen og monteringen av alle hinder som deltakerne skal passere i løpet starter mandag 18.mars, sier Refsland som gleder seg å starte noe nytt. Da første Trolljeger ble arrangert på Foss Eikeland, var det 60 deltakere. Nå har de satt stopp på 2.500 deltakere i år.

Det skal konkurreres i to klasser. En for kvinner og en for menn. I tillegg blir det en klasse for jaktlag, med to-fire deltakere. De springer i lag gjennom løypa og kan hjelpe hverandre underveis til å komme over de forskjellige hinderne.

Dette kommer til å bli en spesiell dag med en spesiell aktivitet i Ålsheia. Blir det vellykket, vil det bli en konkurranse som kommer til å bli arrangert årlig.

Annonse

Foto: Hinderløp på vinterstid finnes ikke, men dette illustrerer hinderløpet sommerstid. Foto: Stavanger fotoklubb.

Se oversikt for påmeldte deltakere:

https://registration.mylaps.com/trolljegervintersirdal/Entrants