Home>Nyhet>Tonstadli årets bedrift
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-03-20 08.17.50.png
Nyhet

Tonstadli årets bedrift

Tonstadli AS ble i tirsdagens årsmøte i Sirdal Næringsforening kåret til årets bedrift i Sirdal.

Begrunnelsen for tildelingen er: – Tonstadli AS gis prisen som årets bedrift for fremragende innsats over mange år i næringslivet i Sirdal – Bedriften har vært framsynt, offensiv og dyktig

– Allerede når skolen på Tonstad ble bygget brukte de muligheter og anledninger som anleggsvirksomheten gav til å bygge ut og moderniserer bedriften. Deretter har det gått «slag i slag» for bedriften inn i den «nye» anleggstiden i Sirdal. – Tonstadli, først og fremst representert ved Aslaug og Ingve Nord-Varhaug har lagt ned en betydelig og imponerende arbeidsinnsats over en lengre tidsperiode. – Bedriften har gjort store investeringer og er godt rustet for framtiden. – Selskapet er veldrevet og leverer overnatting/kost og catering av ypperste klasse.