Home>Front>Flotte forhold i heia
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-04-06 08.03.19.jpg
Front Turløyper

Flotte forhold i heia

Påskestemning. Flott morgen og flott soloppgang. Stille og pent vær i heia. Fire tråkkemaskiner har vært i sving i morges fra Fidjeland til Donsen.

Mildværet de siste dagene gjør at Sirdalsløyper fraråder turistene til å gå på Sinnesvatnet og Svartevatnet. Mange åpne plasser og overvann. Stikkene over Ånghedlervatnet er også fjernet.

Fortsatt fine forhold i mange løyper. Det er kjørt Flesebekk – brua – Tjørhom, men det er ikke registrert på skisporet.no. Fra Donsen til Haugevatn er det fint, men det kjøres ikke spor videre inn til Kvinen. Det er gamle scooterspor innover vannene til Kvinen, så det skal være greit å gå her. Det kjøres også litt opp mot Storeknut, men en åpen bekk gjør at en ikke kommer helt opp med maskinen, skriver Sirdalsløyper i morges.

God preparering av løypekjørerne tidligere i vinter, gjør at det er en god snøsåle i de fleste løypene. Fåråsen, Forsberg- og Finnstølløypa er fine, bare et lite parti i Urdalskaret hvor en må ta av skiene.

April er brytning mellom vinter og vår. Med all den sol og varme som finnes nå, brytes snøen sakte men sikkert ned. Værutsiktene for neste uke er strålende, med lite frost og snø i sikte.

Annonse

Foto: Soloppgangen i Hønedalen i morges var bare flott.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-04-06 09.28.10.png