Home>Front>Ledige hytter, rom og leiligheter
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-04-06 10.21.07.jpg
Front Nyhet

Ledige hytter, rom og leiligheter

Sein påske betyr litt mindre interesse for å dra til fjells. Ski er litt ”out” når 2. påskedag kommer 22. april. Men sein påske kommer med jevne mellomrom. I 2011 var 2. påskedag 25. april, mens det i 2000 var 24. april.

Vil du leie leilighet eller hytte, så er det god anledning for det. Nå er det anledning til gode tilbud og å forhandle frem gode priser. Sirdal Booking går ut med en rabatt på 20 prosent på leilighetene i Tjørhomfjellet.

  • Vi tilbyr 20 prosent rabatt på leilighetene (fire personer) som prismessig ligger på 1.200 kroner natten, inklusive frokost, sier Øystein Tjørhom som er leder for Sirdal Booking og Resort.

I tillegg har de ledige hytter for utleie fram til onsdag i påskeuken. Resten av påsken er fullbooket.

Sirdal Høyfjellshotell melder om ledige rom hele påsken. Der kan du få to døgn overnatting med fullpensjon, det betyr frokost, nistepakke og middag for 5.200 kroner for to personer.

  • Sein påske betyr mindre interesse for fjellet, selv om det er kjempeflott påskevær, sier Øystein Tjørhom og legger til at det er nok snø i alpinbakkene med all den kunstsnøen som er lagt tidligere. Dessuten er det kalde frostnetter nå som hjelper på å bevare snøen.

Haugen hytteutleie & camping har muligens en hytte til utleie. De har to helårshytter på utleie, åtte vinterutleie og fire til vanlig utleie. Anita Haugen sier det blir begrenset med hytter som er til utleie i påsken. I tillegg er det 70 campingvogner som leier hos dem.

Annonse

  • Sein påske og lite snø, da er fasiten gitt. Lite forespørsler og mange ledige hytter, sier Johan Eiane ved Sageneset Feriesenter.

Sirdal Hytteformidling har også noen hytter tilgjengelig hvis noen ønsker å leie for påsken, bekrefter Corinna Krûger som driver selskapet.

Foto: Leilighetene i Tjørhomfjellet leies nå ut med 20 prosent rabatt i påsken.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-04-06 10.57.21.jpg

Sirdal Høyfjellshotell har ledige rom hele påsken.