Home>Kommunen>TLM gikk for rekkverk
cid:image001.jpg@01D3990E.DE4593D0
Kommunen

TLM gikk for rekkverk

  • Vi må ikke problematisere saker som dette. Det er flaut å lese sakspapirene. Jeg blir helt sjokkert, sa Tor Sigve Vik (SB) under utvalgsmøte i teknikk, landbruk og miljø (TLM) tirsdag. Han fikk utvalget med på et enstemmig vedtak at det settes opp et rekkverk. Punktum.

Saken startet her:

Er det mulighet for å sette opp et rekkverk i gangen mellom garderobe og bassenget? Her er det ofte litt glatt når det ligger litt vann, kanskje litt såpe etter dusjingen. En bruker av bassenget hadde et fall for ikke så lenge siden.

Denne meldingen ble sendt fra Sinnes skule 20. november 2017 til bygg og eiendom i kommunens administrasjon. Siden denne meldingen ble sendt, har det skjedd en fallulykke til.

Begge fallene var eldre damer som deltok på revmatismebading med oppvarmet vann. Ingen ting har skjedd, utenom en masse utredning omkring saken. Hvilke løsninger skal en gå for. Hvem skal betale for dette, skolen eller bygg og eiendom ?

Saken kom opp under eventuelt som en orienteringssak, men medlemmene syntes det gikk tregt i administrasjonen og ville ha et vedtak om rekkverk.

Annonse

Øystein Tjørhom (h) var også for rekkverk og opplyste at eldre ikke tør å bade uten rekkverk. Anita Haugen (sp) støttet forslaget om rekkverk.

Foto: Planskisse av barfotkorridoren fra garderobe til svømmehall.