Home>Nyhet>Asfaltarbeid starter fredag
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BLOGG SM 2018:2018-09-19 13.35.58.jpg
Nyhet

Asfaltarbeid starter fredag

Statens Vegvesen har nå startet med asfaltarbeidet igjen etter vinteren og i Øvre Sirdal gjenstår mye arbeid. Fredag og lørdag er det meningen at det gjenstående arbeidet mellom Tjørhom og GP-krysset skal ferdiggjøres.

Deretter starter arbeidet med å legge asfalt fra Sinnes Fjellstue til Ådneram på fylkesvei 975. Det begynner mandag 13. mai. Byggeleder Karsten Utsogn i Statens Vegvesen Kristiansand, sier at dette arbeidet etter planen skal være ferdig i løpet av mai.

YIT Norge AS holder på med legging av asfalt fra Bjørnestad og veien som går over til Moi. De skal legges til Rogalands grense. Arbeidet skal være ferdig på torsdag, før de flytter utstyret til Tjørhom.