Home>Kultur>Bokbussen kommer mandag
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-05-29 09.17.10.png
Kultur Nyhet

Bokbussen kommer mandag

Mandag kommer bokbussen på besøk til Sirdal kommune. Første stopp er Sinnes filial klokka 0900 – 1000. Der vil forfatter André Vaaler og musiker Oscar Jahnsen opptre. Så fortsetter bussen til Tonstad og Sirdal Folkebibliotek klokka 1100 – 1200. Der blir det bokbad med forfatter Frank ”Tønes” Tønnesen.

I Bokåret 2019 er det lagt opp til en storstilt nasjonal feiring av boka, lesing og leselyst! I Agder markeres Bokåret 2019 med å sende ut den pensjonerte bokbussen på turné. Den har med seg forfattere og artister til 44 stoppesteder i hele Agder. Bussen har for anledningen fått et ansiktsløft og er fylt med både utstillinger og opplevelser!

Bokbussen skal kjøre gjennom Agder hele uken. Turneen starter på Sinnes og avsluttes i Øyslebø fredag 7. juni der forfatter Tore Kvæven skal være med.