Home>Nyhet>SR-Bank-støtte til Sirdals-lag
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-05-15 18.52.12.png
Nyhet Sport

SR-Bank-støtte til Sirdals-lag

Sparebankstiftelsen SR-Bank hadde onsdag utdeling til lag og organisasjoner. I Sør-Rogaland-regionen ble det utdelt nesten to millioner kroner av banksjef Inger Lise Tønnessen i Egersund. Fra Sirdal mottok Sirdal Skilag, Tonstad skytterlag og Øvre Sirdal Leitegruppe penger.

Arne Tjørhom (fra høyre), leder i Sirdal Skilag, fikk 500.000 kroner til nytt snøkanonanlegg som skal anlegges i Sirdal skiarena på Tjørhom. Der har idrettslaget tatt i bruk en helt ny skiarena med nye løyper og skiskytterstadion med 30 standplasser. Snøkanonanlegget er kalkulert til 2.350.000 kroner (eks merverdiavgift).

Thorvald Lindeland ( nr to fra høyre), Tonstad skytterlag, fikk 100.000 kroner. Pengene er øremerket til elektroniske skiver på 100 meter og utendørsanlegg.

Ola Sigurd Skreå representerte Øvre Sirdal Leitegruppe og han mottok 18.000 kroner til utstyr.