Home>Nyhet>Geir Tjørhom er død
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-06-09 19.14.13.png
Nyhet

Geir Tjørhom er død

Geir Tjørhom fra Tjørhom er død. Han døde lørdag kveld 8. juni på Flekkefjord sykehus.

Geir ville blitt 69 år 4. juli. Han var født og oppvokst på Tjørhom. Gården opptok han mye sammen med maskiner av alle slag.

Han jobbet på anlegg i ungdommen. Sammen med faren kjørte de lastebil og hadde oppdrag for Sira-Kvina kraftselskap med å brøyte inn til kraftstasjonene. Han var også kranfører med bygging av plattformer i Jåttåvågen en del år. Han overtok gården hjemme i 1987. For fire år siden var det sønnen Anders som overtok gården.

De fleste skolebarna ved Sinnes skule kjenner Geir bak rattet de 12 siste årene på ruta Sinnes – Ådneram. Han var en likenes kar som alle barna satte stor pris på. Han kjørte også barnehagebarna til barnehagen. Han var alltid til å stole på. Han likte veldig godt jobben med skolebarna.

Geir hadde kols og den siste tiden hadde han slitt med helsa, men når noen spurte Geir om en tjeneste var det aldri nei i hans munn. Han stilte opp og hjalp de som ønsket en håndsrekning fra ham.

Annonse

Senest i forrige uke var han på skiarenaen og gjorde en jobb for Skilaget med gravemaskinen og traktoren. Det uttrykte han glede over å kunne være med på. Dugnad var noe han likte og satte pris på. Han likte aldri å stikke seg fram, men jobbet i det stille.

I sin ungdom var han selv aktiv innen langrenn og skiskyting.

Geir var en kjent og kjær mann som mange vil savne etter en altfor tidlig bortgang. Størst savn er det for kona Solbjørg, sønnene Anders og Vegard samt svigerdatter Birgitta, tre barnebarn og øvrige familie og venner.

Foto: Geir Tjørhom fotografert i FN-bygningen i New York.

Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-06-09 19.14.40.png

Geir og Solbjørg Tjørhom, et av de siste bilder som ble tatt i hagen på Tjørhom.