Home>Nyhet>Nattestengt over Suleskard – asfaltarbeid
Macintosh HD:Users:Lsir:Dropbox:BSM 2019:2019-06-13 10.26.07.jpg
Nyhet Samferdsel

Nattestengt over Suleskard – asfaltarbeid

I kveld nattestenges fylkesveien fra Suleskard til Brokke på grunn av asfaltarbeid. Det betyr stengt vei fra klokka 2000 til neste morgen klokka 0600. Dette vil skje fra mandag kveld til fredag morgen. Helgene blir fri ferdsel.

  • Vi kommer til å arbeide i uke 25 og 26. Det vil ikke bli jobbet frem til uke 33. Vi vil så jobbe i uke 33, 34 og 35 i august, sier byggeleder asfalt, Jan Finnsland, i veiavdelingen til Statens Vegvesen.

Ny asfalt skal legges på en strekning på 22 kilometer og det er beregnet å gå med 22.000 tonn asfalt på dette arbeidet. NCC industri har fått kontrakten og asfalten produseres på Hovden.

Arbeidet starter ved fylkesgrensen ved Roskreppfjorden og skal pågå til Årekroken, som er like forbi skiheisen på Brokkesiden. Ny asfalt ble lagt fra riksvei 9 på Brokke og opp til dette stedet (fem kilometer) for noen år siden.

Når dette arbeidet starter, kan Statens Vegvesen i dag avslutte et tre års langt arbeid med å asfaltere fylkesveien fra Tonstad til Ådneram og Lysefjordveien fram til Rogalands grense.

Byggeleder Karsten Utsogn opplyser at det er gått med 84.000 tonn asfalt på dette arbeidet Kostnad til 65 millioner kroner og YIT har utført jobben.

Annonse

Foto: Asfaltgjengen er rundt og flikker i dag og gjør klar avkjørsler fra fylkesveien. Her er de på Sinnes.