Home>Nyhet>To nye lange ZIP-løyper godkjent
Nyhet

To nye lange ZIP-løyper godkjent

  • Vi har nå fått godkjent to nye zip-løyper hvor du flyr over vannet, i henholdsvis 190 og 234 meters lengde. Vi er meget glad for den driftstillatelsen i Høyt og Lavt Sirdal, sier styreleder Øystein Tjørhom i Sirdal Resort AS.
  • Vi er meget fornøyd med vår nyeste og mest krevende løype. Dette er en løype som passer for alle som er over 140 cm og fra 12 år til 100 år om du er sprek nok, fortsetter Tjørhom.

Høyt og Lavt har også utbedret quick jump med et klatreelement inne i  tårnet. Her klatrer en 12 meter opp på bjelker før en hekter seg på en krok og hopper fra toppen på tårnet. Her får en et godt sug i magen.

Det er også laget en helt ny løype til Mountain cart tilbudet. For å forsøke å «illustrere» den med tekst så legges ved et sitat fra driftslederen når han prøvde den første gang. «Dette var utrolig gøy» , løypen er 700 meter lang og går på venstre side av heisen.

Klatre- og aktivitetsparken vil være åpen hver dag fra kl 1100-1730 helt frem til 18. august. Etter det vil en holde åpent i helger frem til 20. oktober. Samme tid vil kafeen være åpen.

Foto: Ny løype for Mountain Cart.

Her ses den nye zipløypen over vannet.

Annonse