Home>Front>Mobiler tapper el-bilbatterier
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:BSM 2019:2019-07-19 10.56.41.jpg
Front Nyhet

Mobiler tapper el-bilbatterier

  • Mange leiebiler trenger starthjelp. Sjåførene er ikke kjent med at elektriske og hybrid-biler har liten batterikapasitet. Når mobiler blir lagt til lading for kvelden og natten, er det oftest flatt batteri på morgenen, forteller Tormod Ousdal i Sirdal Bilberging.

De to siste ukene har det vært stor sommertrafikk. Oppdragene renner på. Døgnet rundt. Mye ny asfalt gjør at det er mindre punkteringer denne sommeren enn tidligere. Men det forekommer. Spiker og skruer er gjengangere. Ingen gidder å plukke dem opp igjen på en byggeplass.

Bedre veier med ny asfalt gjør at det også er langt mindre velt av motorsykler. Det synes Ousdal er bra.

Turisttrafikk sammen med flere folk i hyttene, gjør at det blir ekstra travelt. Ousdal trives med det og er stadig på farten. Da vi intervjuet Tormod, fikk han melding om motorstopp på Suleskardveien og måtte bare dra avgårde.

Tormod har hele Sirdalen som arbeidsområde. Fra Lysebotn til kommunegrensen på Suleskardveien, ned til Byrkjedal og grensen til Flekkefjord. Omfattende og stort område.

Foto: Tormod Ousdal har det travelt med sommertrafikken.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:BSM 2019:2019-07-19 11.30.21.jpg

Tormod på vei til Suleskardveien for motorstopp.