Home>Nyhet>God stemning på Bakkehuset
Nyhet

God stemning på Bakkehuset

45 gjester var til stede på kulturkvelden på Bakkehuset på Omlid lørdag. Tilbakemeldingene fra gjestene var helt enestående.

Det startet med middag på loftet og Tikka Masala ble servert med nan brød. Overskuddet for kvelden gikk til familiehjemmet Bahati i Tanzania som Nina Ousdal har ansvar for. Nå er det 17 barn som bor der.

Ingrid Bjørndal (bilde) startet med sanger som hun har skrevet både tekst og melodi til.

Tore Kvæven hadde et spennende innlegg, med bilder og historier, fra sin Bragebelønte bok ”Når landet mørkner”.

Han er en veldig god forteller, flink til å beskrive det han forteller, lett å se for seg.

Annonse

Kvelden ble avsluttet med han ”innante”, Torolf Nordbø fra Finnøy. Han opptrådte først i kjent stil med sykkelbriller og koftå på vranga. Han dro i gang med noen morsomme historier. Fortsatte med egne viser og avsluttet med musikkquiz.

– Så dette ble en «suksess» som han innante pleier å si. Han og flere gjester overnattet så det ble en koselig avslutning med en lang og god frokost, sier Anette Grønning og legger til at dette ble en utrolig kjekke kveld når naboer og hyttefolk kan samles på denne måten.