Home>Kommunen>Arbeiderpartiet får 8 medlemmer
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-09-05 18.28.49.png
Kommunen Nyhet

Arbeiderpartiet får 8 medlemmer

Jonny Liland og Arbeiderpartiet har gjort et kjempegodt valg. Innspurten om de siste mandater i konkurranse med Høyre vant partiet. Dermed øker antall mandater i kommunestyret med to til åtte representanter.

Senterpartiet beholder sine fire mandater og Høyre sine tre. Kristelig Folkeparti er årets taper og mister ett mandat til to. Fremskrittspartiet og Sirdallisten blir også redusert med ett medlem til en representant. Venstre beholder en plass.

Vedlagt finner dere listen over alle stemmer som ble avgitt til de enkelte kandidater til hvert parti. Her var der noen overraskelser under opptellingen. Per Øyvind Grimsby (v) fikk ikke gjenvalg. Ingvild Fagerheim Skadberg fikk flest stemmer og blir eneste representant.

Kandidatstemmetall_pr_parti_247_2019-09-10

På Senterpartiets liste var det også noen overraskelser. Thor Jørgen Tjørhom og Siri Fidjeland på de to første plassene. Så hoppet Arvid Tjørhom inn på tredjeplass og Tom Ådneram på fjerde. Veteranen Lars Audun Fodstad gikk ut.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-09-10 17.45.48.png