Home>Kvæven>Redusert åpningstid
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:/Users/Lsir/Leif Sirevåg Dropbox/Leif Sirevåg/BSM 2019/2019-08-01 12.00.26.jpgBSM 2019:2019-08-28 13.31.32.jpg
Kvæven Nyhet

Redusert åpningstid

Etter Sirdalsdagene reduserer Smak i Sirdal åpningstidene for sin kafe på Kvæven. Nå blir det helgeåpent fredag, lørdag og søndag på dagtid. Når høstferiene for Rogaland og Agder er over, vil kafeen være stengt (fra 14. oktober) i sju uker fram til 1. desember.

  • Disse høstukene er det normalt svært rolig i Sirdal og vi må tilpasse åpningstidene til kostnadene. Selma Kvæven og jeg vil fortsatt jobbe i våre jobber som henholdsvis lærer og vinimportør, sier Renate Albrigtsen.

Inntektsgrunnlaget er ikke godt nok til at en eller begge kan heve full lønn fra kafeen. Tareq Alhamzah (27 år), opprinnelig fra Syria, vil fungere som daglig leder. Renate og Selma vil også trå til i helgene og ved arrangementer.

Tareq kom til Sirdal for fire år siden som flyktning. Han har allerede rukket å ta grunnskolen og norskundervisning.

  • Nå satser jeg på å jobbe her i helgene, samtidig som jeg studerer som privatist for å ta videregående skole, forteller Tareq, som leter etter leilighet i Øvre Sirdal for å ha en plass å bo.

Foto: Tareq Alhamzah trives med å jobbe i kafeen.