Home>Front>Spennende aktiviteter
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:/Users/Lsir/Leif Sirevåg Dropbox/Leif Sirevåg/BSM 2019/2019-08-01 12.00.26.jpgBSM 2019:2019-09-21 10.58.07.jpg
Front Kvæven

Spennende aktiviteter

Høst er ei fin tid på fjellet med flotte farger i terrenget. På Kvæven er det full aktivitet fram til og med høstferiene for Agder og Rogaland. 14. oktober er det slutt på turistinformasjonen for i år. 1. november stenges bommen for vintertrafikk over Suleskard. Vi går inn i en mellomtid fram til vintersesongen starter.

Smak i Sirdal holder åpent fra fredag – søndag fra klokka 1000 – 1600 fram til høstferiene. I høstferiene vil det være åpent i to uker. Fra 14. oktober er det stengt fram til første helg i desember. Lite publikum og trafikk på den årstiden gjør at de stenger og har heller åpent ved spesielle arrangementer.

Lørdag 5. oktober blir ull tema, sier Ingvild Fagerheim Skadberg ved Sirdal Fjellmuseum. Da skal barn og voksne få prøve seg på å karre ull. Ingeborg Lura fra Ullrommet i Sandnes, skal vise farging av ull, mens Liz Aitken fra Norspinn på Tonstad viser spinning. I tillegg blir det natursti. Familiedag på Kvæven for store og små i Sirdal Fjellmuseum og Smak i Sirdal har åpent.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-09-22 17.14.35.png

Lørdag 2. november blir det skummel aften på Kvæven fra klokka 1600 – 1900. Da blir det godterijakt i Sirdal Fjellmuseum og filmvisning i kafeen ”Natt på museet”. Passer best for barn i alderen 6 – 10 år, yngre må være ifølge med voksne.

Lørdag 23. november blir det helaften på Kvæven, der Smak i Sirdal vil servere mat fra lokale produsenter. Deilig svinekjøtt fra Tom Ådnerams griser som har gått ute i sommer. I tillegg blir det Sirdalsørret og andre godbiter. Starter klokka 1900 og det er fortsatt ledige plasser. Renate Albrigtsen og Selma Kvæven får med seg kokker fra Stavanger.

Annonse

Lørdag 14. desember legges det opp til Julemarked på tunet ved Kvæven. Da vil det bli salg fra boder fra lokale produsenter.

2. juledag er det åpning for vintersesongen hos Smak i Sirdal. De vil ha åpent hver dag i romjulen. – Da starter vi også med matkasselevering for de som ønsker det, sier Selma og Renate.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-09-22 17.15.09.png