Hjem>Mat>Gourmetmat på Høyfjellshotellet
Mat Nyhet

Gourmetmat på Høyfjellshotellet

Frister det med herlig høstmat. Da kan du sløyfe hyttematen lørdagskvelden og heller ta turen innom Sirdal Høyfjellshotell og få servert første-klasses mat av Hidra-kokken Bernt Sætre og kona Hege. De vil lage og servere buffet med høstens herligheter.

Han har med seg piggvar fra oppdrettsanlegget i Kvinesdal. Fikk bilproblemer under veis og måtte flytte bagasje og fisk over på bussen. Det gikk heldigvis greit.

Hotelldirektør Eirik Alexander Petersen vil med sin fartstid fra Tango i Stavanger, være behjelpelig med å finne riktige viner til maten.

Buffeten koster 475 kroner. Du kan bestille bord på telefon

38 37 74 00 eller booking@hotelsirdal.no.

Annonse

Menyen:

«kaldt»

Salat med grilla sirdalsørret, knust agurk og rømme

Bakte beter med geitost og honning

Rødkålsalat med sitrus

Bygg-perler med pastinakk, spinat og bacon

Broccolinisalat med egg og krønsj

«varmt»

Helstekt piggvar på beinet fra Kvinesdal

Urfe/lam fra Sirdal røykt i «eldhuset»

Bakte gulrøtter med grønnkål og hasselnøtter

Knuste mandelpoteter med rosmarin og hvitløk

«søtt»

Tinnvedmousse, salt karamell, sylta pære, havre

Sjokoladefudge med nøtter

Eple og fennikelkake med krydderkrem