Home>Front>Sesongutleie av hotellrom
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:/Users/Lsir/Leif Sirevåg Dropbox/Leif Sirevåg/BSM 2019/2019-08-01 12.00.26.jpgBSM 2019:2019-04-06 10.57.21.jpg
Front Næringsliv

Sesongutleie av hotellrom

Sirdal Høyfjellshotell vil denne vintersesongen forsøke å leie ut hotellrom for sesongen. For fire måneder, 1. januar – 1.mai, betaler du 12.000 kroner pr måned for et rom med plass til to voksne og to barn. Lørdag og søndag får du også frokost inkludert.

Eirik Alexander Petersen, daglig leder ved hotellet, håper dette tilbudet vil slå an. Du må binde deg for alle fire månedene for denne prisen. Da disponerer du rommet alle dager. Er det to familier som deler på rommet, vil det bli halv pris på hver, det vil da si 6.000 kroner for hver familie.

  • Vil du leie bare en enkel måned, blir prisen 25.000 kroner, sier Petersen. Det har sammenheng med at du kommer innenfor vinterferiesesongen og påske.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-10-25 09.31.31.png

Eirik Alexander Petersen

Hotellet har de siste årene hatt lite belegg i ukene, derfor er kjøkkenet stengt mandag til og med onsdag. Nå har imidlertid kurs- og konferansemarkedet vist tegn til økning igjen. Det er kjekt. Petersen har mottatt mange forespørsler og har gitt tilbud.

Sirdal Høyfjellshotell forbereder nå julebordsesongen. Tone Salomonsen vil underholde de to første helgene, det betyr 29. og 30. november, pluss 6. og 7. desember. Trubadur Ingvald Alvsleike vil underholde siste helgen, 13. og 14. desember.

  • Vi har også gode tilbud for julebord med overnatting. For et dobbeltrom koster det 1.290 kroner pr overnatting og det inkluderer julebord og frokost. Er du på enkeltrom er prisen 1.490 kroner, sier Petersen.

Tone Salomonsen

Annonse

Ingvald Alvsleike

Søndag 15. desember stenges hotellet fram til fredag 27. desember. Da vil det komme gode tilbud for helgen og nyttårshelgen. Foreløpig har en ikke landet pristilbudene.

Nyåret starter med kjendiskokk Kjartan Skjelde som besøker hotellet og serverer fem retters middag til 745 kroner.

– Kjartan vil servere lokalmat fra Sirdal og Jæren, sier Petersen som har hatt fulle hus de siste årene når kjendiskokken har vært på hotellet.

Kjartan Skjelde.