Home>Front>Flere anmeldelser enn antatt
Front

Flere anmeldelser enn antatt

Vi har mottatt flere anmeldelser fra publikum enn vi trodde på forhånd. Det nærmest ”ramler inn” med anmeldelser fra kommunen, sier politiførstebetjent Jon Uleberg ved politikontoret på Tonstad, som ikke har oversikt over antallet foreløpig.

Tre personer fra Øst-Europa er pågrepet og blir fredag framstilt for varetektsfengsling. Hvorvidt dette er en enda større gruppe innbruddstyver vil politiet ikke gi noen opplysninger om. Etter det vi forstår er det to biler til som politiet jakter på.

Den bilen som er beslaglagt hadde store mengder med tyvegods. Derfor er det gode muligheter for at de som har hatt uvedkommende på besøk, i ulåste garasjer og biler, til å finne igjen sine gjenstander når saken er anmeldt til politiet.

Overvåkningskameraet på Tonstad har vært til stor hjelp i denne saken. Der fikk politiet en god beskrivelse av to personer som var på besøk på Tonstad. Det har hjulpet i etterforskningen.

Politiadvokat Lene Tesdal Tonstad i Stavanger bekrefter at tre personer er arrestert. Siden dette ikke er norske borgere, vil de gjerne ha dem varetektsfengslet i fire uker for at de ikke rømmer til utlandet igjen.

  • Personene ble pågrepne i Dalane og de hadde mye gods i bilen. Vi undersøker nå om dette har et større omfang, derfor er vi sparsomme med opplysninger nå, sier Tesdal Tonstad.

Det er fortsatt mange løse tråder i etterforskningen og Uleberg kan derfor ikke være mer konkret. De arresterte vil bli framstilt fredag for varetektsfengsling.

Annonse

Foto: Jon Uleberg er fornøyd med oppklaringen så langt.