Home>Nyhet>Julegrana tennes på Tonstad og Kvæven
Nyhet

Julegrana tennes på Tonstad og Kvæven

Tradisjonen tru blir det tenning av julegrana i starten av advent. Neste søndag, 1.desember, blir det arrangement på Tonstad, mens det tirsdag blir tenning av juletre på Kvæven.

På Tonstad blir det samling på Eliastunet klokka 16.00. Her blir det utdeling av gløgg og mandariner. Julegrana blir tent klokka 16.30, og da blir det sang og gang rundt treet. Korpset er med. Kl.okka 17.00 blir det adventsamling i kirken.

TIRSDAG 3. DESEMBER – KVÆVEN:

Her blir det samling ved Sirdal fjellmuseum klokka 17.30. Tenning av julegrana og gang rundt treet. Korpset blir med. Klokka 18.00 begynner Adventsamlinga i kapellet. Etterpå blir det grøt ved/SMAK i Sirdal.

Foto: Korpset deltok under begge arrangementene i fjor.

God julestemning under fjorårets arrangement.