Home>Front>Tyvene er pågrepne
Front

Tyvene er pågrepne

Politiet pågrep i natt noen utenlandske statsborgere som er mistenkt for tyveriraidene på Tonstad og Tjørhom natt til tirsdag denne uken, opplyser politiførstebetjent Jon Uleberg ved politikontoret på Tonstad.

Uleberg vil ikke si hvor de ble tatt og heller ikke hvor mange som er arrestert. Politiet jakter fortsatt etter flere som kan ha forbindelse med tyveriene.

Politiet har gjort store beslag under arrestasjonen. Uleberg henstiller til innbyggerne i Sirdal å anmelde eventuelt forsvunne eiendeler til politiet.

  • Jeg tror det er store muligheter for at det som er tatt, kan komme til rette igjen, sier Uleberg, som takker for de mange tipsene som kom inn på tirsdag.

Overvåkingskameraet på Tonstad har vært til stor hjelp i denne saken. Der fikk politiet en god beskrivelse av to personer som var på besøk på Tonstad. Det har hjulpet i etterforskningen.

Det er fortsatt mange løse tråder i etterforskningen og Uleberg kan ikke være mer konkret. De arresterte vil bli framstilt i Jæren herredsrett for varetektsfengsling.

Foto: Jon Uleberg er fornøyd med oppklaringen så langt.

Annonse

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-11-19 09.08.45.png

Tyvene tok Sira-Kvina radioen i bilen til Arvid Tjørhom. Nå har han mulighet for å få den tilbake.