Home>Alpint>Alpint- og langrennsåpning i helgen
Alpint Front

Alpint- og langrennsåpning i helgen

Nå er det optimale snøforhold i alpinbakkene, derfor åpner vi i helgen med hoved- og barnetrekket, forteller Torbjørn Tjensvold ved Fidjeland Skisenter.

Denne helgen blir det åpent for både alpinbakkene og en del langrennsløyper. Fidjeland og Ådneram Skitrekk er klar med alpinbakkene sine, mens Tjørhomfjellet og Ålsheia først blir avgjort fredag morgen om de kan åpne.

Det er kommet snø i Sirdal det siste døgnet  Sirdalsløyper melder om gode forhold i løypa Flesebekk – Donsen, her er det også satt spor. Hønedalen – Deg har også greie forhold. Så kjøres det med matte ned til Nesset, og den nye brua over Nesefossen.

Ånen Ådneram melder om en halvmeter nysnø i 700 – 800 meters høyde. Siden Lyseveien ble stengt sist helg, klargjøres Grydalsløypa til helgen. Han er mer usikker hvor mye snø det er nedover mot Sirikrok.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-12-12 16.11.37.png

  • .