Home>Nyhet>Åpen dag på Asvo fredag
Nyhet

Åpen dag på Asvo fredag

Asvo på Tonstad inviterer også dette året til førjulstreff på kommende fredag ettermiddag. Formålet er først og fremst å gjøre Asvo bedre kjent blant sin egen lokalbefolkning, i tillegg til at de som jobber her også innimellom skal få være vertskap selv.

Det er lagt opp til at det skal være litt for alle aldre, blant annet nissejegerjakt for barna, og ulike aktiviteter/oppgaver politikerne skal utføre. De vet foreløpig om de individuelle oppgavene, mens de får info om gruppeoppgavene på selve dagen. Til nå er det 13 av 19 representanter + tre varamedlemmer som har takket ja til å komme, et oppmøte Sølvi Manneråk (bilde), daglig leder, er godt fornøyd med. Ellers blir det salg av grøt, Torbjørg Haugen er denne gang engasjert som grøtkokk. Butikken vil også være åpen så lenge arrangementet varer. Det hele skal etter planen avsluttes med et Luciainnslag, som politikerne skal stå for.

Arrangementet er fra klokka 1500 – 1730.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-12-10 09.04.38.png

Fra vedpakkekonkurransen i fjor.