Hjem>Nyhet>Champagnelunsj og nyttårsbuffet

Champagnelunsj og nyttårsbuffet

Champagnelunsj eller nyttårsbuffet står på menyen til flere spisesteder på nyttårsaften.

Sirdal Høyfjellshotel har nyttårsbuffet for cirka 160 gjester fra klokka 1700 – 2100. Hotellet arrangerer også fyrverkeri sammen med hyttenaboene for barn klokka 1700-1800, mens det blir nytt fyrverkeri ved midnatt, opplyser Eirik Alexander Petersen, daglig leder ved Høyfjellshotellet. Om kvelden underholder også trubadur Ingvald Alvsleike.

Sinnes Fjellstue serverer nyttårsbrunch fra 1300 til 1700, prisen er 650 kr pr/pers inkludert bobler til maten.

Nyttårsmiddag fra 1930, pris 650 kr pr/pers for middag, dessert og bobler.

Husk å bestille bord, (gjelder både for brunch og middag). For de som ikke ønsker middag åpner dørene kl. 2200, inngang: 200 kr pr/pers.

Fjellstua lover sang, musikk, dans, fyrverkeri og skikkelig god stemning hele dagen!

Annonse

”Smak i Sirdal” på Kvæven holder åpent som vanlig klokka 1000 – 1600. Selma Kvæven opplyser at det ikke er noe ekstra opplegg, de har alle rettigheter.

Sirdal Skisenter har nyttårsarrangement i restauranten Kjerag Lodge i Tjørhomfjellet. Det blir fire retters meny fra klokka 1800 – 2100, mens det blir nyttårsfest fra klokka 2100 – 0200, der det er 20 års aldersgrense.