Home>Kultur>Julefest på Sirdalsheimen
Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-12-18 20.47.38.png
Kultur Nyhet

Julefest på Sirdalsheimen

Onsdag kveld var det julefest på Sirdalsheimen på Tonstad. 80 beboere, pårørende, ansatte og underholdningskrefter var til stede denne kvelden.

Sirdal Bondelag stod for arrangementet sammen med Sirdal Trekkspillklubb, elever fra Tonstad skule med valgfaget ”innsats for andre” og Sirdalheimens livsgledegruppe.

Beboerne storkoste seg og hadde en svært kjekk kveld. Det ble vartet opp med en gammel tradisjon, eplekake (potetkake) med sus-tradisjon, det vil si sylta av kalvekjøtt som ble servert på kaka. For de som ikke likte dette, var det vanlig smør og sukker.

Tor Arne Liland fra Bondelaget var svært godt fornøyd med frammøte og kvelden. Kona Tove hadde laget ti karamellpuddinger, som var desserten.

De eldre likte svært godt at trekkspillklubben sang og spilte for dem. Eva Såkvitne ønsket velkommen sammen med Oddveig Rusdal Omdal fra livsgledegruppa.

Anna Testad, som nettopp er blitt pensjonist, etter å ha jobbet på Sirdalsheimen siden 1971, leste selvskrevne dikt. Det var også en julehilsen fra ordfører Jonny Liland.

Annonse

Bondelaget og Tor Arne Liland var initiativtaker til julefesten.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-12-18 20.58.45.png

Anna Testad leste selvskrevne dikt.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:Skjermbilder:Skjermbilde 2019-12-18 21.00.18.png

Under julefesten på Sirdalsheimen onsdag var det god stemning.