Home>Front>Julestemning på Kvæven
Front Kvæven

Julestemning på Kvæven

Mange hadde tatt turen til julemarkedet på Kvæven lørdag. Noen kom på ski, andre gikk på føttene eller de kom med bil. God julestemning ble det med nysnøen som er kommet de siste dager.

Der kunne du få kjøpe saueskinn eller sitteunderlag av sau. Wenche Kvæven hadde forskjellige trykk og mønster på baksiden av skinnene. På sitteunderlaget var det også kanting rundt.

Foto: Tom Ådneram solgte pølseprodukter fra Stølgrisen i Ådneram.

Helin Morel solgte kranser og Wenche Kvæven saueskinn med mønster på baksiden.

Helin Morel stilte med håndlagde kranser til julefeiringen, mens Tom Ådneram reklamerte for sin Stølsgris i Ådneram. Han hadde smaksprøver og salget av de forskjellige pølsesorter av svin gikk greit unna.

Doktor Rolf Hoffmans skole på Lunde hadde stand med nystekte vafler og pannekaker samt godteposer, mens Selma Kvæven stod ute og solgte varm sjokolade og gløgg.

Asta Lunde solgte produkter fra Husfliden.

Innendørs var Husfliden med sine mange produkter. Smak i Sirdal serverte risengrøt, rømmegrøt og masse annet som minnet om jul. Renate Albrigtsen hadde det heller travelt i kassen med å få solgt til alle besøkende. God julestemning med pyntet juletre.

Annonse

Det var oppholdsvær under arrangementet, men en sur vind gjorde det litt kaldt utendørs. Da var det godt med noen bålpanner hvor en kunne varme seg.

Familien Grubben var på besøk og her ser vi fra venstre Lisa, Oda, Linda og Eirik.

Renate Albrigtsen hadde det travelt med alle besøkende.

Selma Kvæven solgte gløgg utendørs.